SİVAS / AKINCILAR - Akıncılar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞ VE İŞLEMLER

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL  SONU YAPILMASI GEREKEN İŞ VE İŞLEMLER:

1-         Puan Girişi: 5 Haziran 2018 Salı saat 16:00’da, Öğretmen  3.sınavların puan giriş sistemi hariç tüm değerlendirmelerin puan girişi belirtilen tarih-saatten sonra kapatılacaktır. (Puanların değiştirilmesi işlemi sonlandırılacaktır.)

-  Not Fişleri ilgili Müdür Yardımcısı tarafından çıkarılacaktır.

-   Ders öğretmenleri tarafından 06.06.2018 Çarşamba saat 17:00´a kadar Not Fişleri imzalanacaktır.

-  Mazeretli olarak (sevkli, raporlu, izinli, faaliyette vb..) sınava katılmayan öğrenciler varsa e-okul sisteminden bakılarak mutlaka sınav yapılması. Özürsüz olarak sınava girmeyen öğrenciler  için not fişlerine e okul ortamında  “G” girilmesi.

-  Performans ,proje v.b değerlendirmeler  yönetmelikler doğrultusunda yapılan zümre toplantılarında alınan kararlar gereği verilmesi gereken  tüm değerlendirme puanlarının e-okul sistemine girilmesi gerekmektedir.

2-         Onur belgesi ile ödüllendirilmesi istenilen öğrenci isimlerinin belirlenerek 05.06.2018 Salı  mesai bitimine kadar  bildirilmesi.

3-         Sınıf Öğretmenlerince öğrencilerle ilgili gerekli bilgilerin e-okul  sisteminde doldurulması: 05.06.2018 Salı mesai bitimine kadar ( öğrenci bilgileri, toplum hizmeti bilgileri, kaç kitap okuduğu, 2. dönem karne görüşü v.b. )

4-         Karne Basımı: 07.06.2018 Perşembe günü sabah

5-         Sınıf Öğretmenlerince karne kontrolü ve imzalanması: 07.06.2018 Perşembe günü öğleden sonra

6-         Karne Dağıtımı: 08.06.2018  tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü programına  göre dağıtılacaktır.

7-         Mesleki Çalışmalar ile İlgili Öğretmenler Kurulu Toplantısı ile sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı: 09.06.2018 Cumartesi saat: 10:00

8-         Sınav kağıtlarının okulumuz Müdür Yardımcısı Halil İbrahim TAŞKIRAN´a teslimi:                          ( 9 Haziran–13 Haziran 2018 tarihler arası )

9-         Ders kesim raporlarının Müdür Yardımcısı Halil İbrahim TAŞKIRAN ´ a Teslimi:

9 Haziran–13 Haziran 2018 tarihler arası )

10-       Sosyal kulüp faaliyet raporları, kulüp defter ve klasörleri ve öğrencilerin yapmış olduğu faaliyet süreleri tamamlanmış ve onaylı olarak  9 Haziran–13 Haziran 2018 tarihler arası )

Tarihleri arasında hazırlanarak Müdür Yardımcısı Halil İbrahim TAŞKIRAN´a teslim edilmesi,

11-     Sınıf öğretmenlerinin Sınıf Rehber Öğretmenliği 2. dönem sonu faaliyet ( 9 Haziran–13 Haziran 2018 tarihler arası ) Müdür Yardımcısı Halil İbrahim TAŞKIRAN´a teslim edilmesi.

12-      Yıllık rehberlik etkinlik raporları, rehberlik ders saatinde uygulanan rehberlik etkinlik kitapçıklarının ve sınıf rehberlik dosyalarının raporlarının     ( 9 Haziran–13 Haziran 2018 tarihler arası ) Müdür Yardımcısı Halil İbrahim TAŞKIRAN´a teslim edilmesi.

13-      İlçe Zümre Başkanları Kurulları Toplantısı: 12 Haziran 2018 Salı

14-      Yaz tatilinde bulunacağınız adreslerin ve telefon numaralarının 29.06.2018 tarihine kadar dilekçe ile Müdür Yardımcısı Halil İbrahim TAŞKIRAN´a teslim edilmesi,

15-      Öğretmenlerin Tatile girmesi:01.07.2018 Pazar

16         2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

17 -       Dersler Eğitim-Öğretim Yılı son ders bitimine kadar devam edecek, herhangi bir nedenle  öğrencilerin ders zili çalmadan kesinlikle dersten çıkarılmaması, aksi uygulamalarda sorumluluğun ders öğretmeninde olduğunun bilinmesini,

18-   Öğretmen arkadaşlarımın mesai saatlerine uymaları, derslerine zamanında girip çıkmaları ve derslerini okul idaresinin belirlediği dersliklerde yapmaları,

19-       Öğrencilerin hiçbir gerekçe ile eğitim öğretim gördükleri ders  saatlerinde okul sınırları dışına çıkmalarına izin verilmeyecektir.

20- 04-08 Haziran 2018 Tarihleri arasında Orta öğretim kurumları yönetmeliğinin             58. Maddesine göre sorumluluk sınavları yapılacaktır. Bu sınavlarda görevlendirilen öğretmenlere görevleri sınav başlamadan önce tebliğ edilecektir.

2017 – 2018 Eğitim Öğretim yılında göstermiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı tüm öğretmen arkadaşlarıma   TEŞEKKÜR eder,

Yukarıda belirtilen hususların  titizlikle yerine getirilmesini ve gereğini rica ederim.

25 .05.2018

Şenel COŞUN