SİVAS / AKINCILAR - Akıncılar Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Mrt

Okulumuzda bu yıl ikincisi düzenlenen basketbol turnuvası birincisi 9-A Meslek/ Akıncılar Amale Gücü olmuştur. Turnuvanın ikincisi 12-A/ Yüksek Öğretimden Korkan Spor ve üçüncü 11-A 0AB Spor olmuştur.

Mrt

Sivas Liseler Arası Genel Kültür Bilgi Yarışasında okulumuz Suşehri Kazım Ayan ve Altınyayla Anadolu Liselerini eleyerek bir üst tura çıkmıştır.

Mrt

Okulumuzda yangın ve deprem tatbikataları yapılmıştır.

Mrt

Sivas Terör Şube ve Akıncılar İlçe Emniyet Amirliği Opersoneli tarafından okulumuzn öğrencilerine terörle mücadele hakkında sunum yapıldı.

Nis

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerinin okulumuza uyum sürelerini hızlandırmak amacıyla Sivas Devlet Tiyatrosu´nda sahnelenen Leyla İle Mecnun oyununu izledik.

Mrt

Okulumuz 12. sınıf YKS öğrencilerine yönelik deneme sınavlarımız her hafta düzenli olarak devam ediyor.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin gircekleri YKS´de dahabaşarılı olmaları için yapılan Cumhuriyet Üniversitesi tanıtım gezisi 29 Kassım Çarşamba günü yapıldı. Öğrencierlimizin daha motive olmaları, sınav sonunda yapılacak tercih dönemi rehberlik- yönlendirme çalışmlarında ilimiz imkan ve olanaklarını yerinde görmeleri amaçlandı. Gezimiz Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatıi Mütercimlik-Tercümanlık ile Antropoloji ve Arkeoloji bölümlerinin tanıtımı yapılmıştır.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine girecekleri YKS´ye daha iyi hazırlanmaları, daha iyi motive olmaları için yapılan ziyaretler kapsamında Kasım ayı ziyaretleri tamamlanmıştır.

Kas

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün "Merkezim Her Yerde" ile "Sivas Gençleriyle Buluşuyor" projesi kapsamında 09 Kasım 2017 tarihinde,10.00 ile 17.00 saatleri arasında İlçemiz Spor salonunda bütün  Lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okçuluk, Matrak, Mini Golf, Ebru, Mangala ve Satranç faaliyetlerinin tanıtımı yapıldı.